Sivut

maanantai 19. syyskuuta 2016

Helppo, nopea ja herkullinen omppopiiras

I'm in LOOVE! Nimittäin tähän piirakan pohjaan, olisin voinut syödä vaikka kuinka paljon tästä. Vaikein homma tässä ohjeessa on voin sulattaminen. Nyt kaikki omppotarhaan ja väsäämään piirakkaa!

Pohja
200 g voita
1,5 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 muna
0,75 dl maitoa
1 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria

Muutama omena
Fariinisokeria


♦ Sulata voi ja sekoita sokerin kanssa.
♦ Lisää vehnäjauhot.
♦ Lisää muna, maito, leivinjauhe ja vanilliinisokeri. Sekoita tasaiseksi.
♦ Kaada valmis massa voideltuun piirakkavuokaan. Lohko omenat ja lado pohjan päälle. Ripottele pinnalle fariinisokeria (tähän ei ole määrää, koska sitä ei voi olla ikinä liikaa, laita mielen mukaan).
♦ Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti