Sivut

maanantai 20. kesäkuuta 2016

Mokkainen suklaahyydyke

POHJA
180 g murokeksejä
80 g margariinia

TÄYTE
6 liivatelehteä
1 dl vahvaa kahvia
400 g taloussuklaata
400 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
4 dl vispikermaa

○ Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä. Purista liika vesi pois ja liuota ne kuumaan kahviin.

○ Sulata suklaa varovasti mikrossa ja sekoita notkistetun tuorejuuston joukkoon. Lisää liivate-kahviseos, sokerit ja vaahdotettu kerma. Kaada täyte vuokaan.

○ Peitä vuoka alumiinifoliolla. Anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti.

○ Irrota kakku varovasti vuoasta ja nosta tarjoiluvadille. Siivilöi kakun pinnalle kaakaojauhetta.

○ Koristele syötävillä kukilla tai tuoreilla marjoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti