Sivut

maanantai 13. lokakuuta 2014

Lintujen ruokintaan lauta

Kauhia pettymys taas kun etsin kaupasta nättiä lintulautaa. On kaikenmaailman muovihäkkyröitä ja tylsiä puuhökötyksiä. Nyt illalla sitten päätin vähän googlailla ja löysin aivan upea lintulaudan. Hirveän ison kylläkin, mutta ai kun se on hieno.


Tässä reilun 2 kilon painoisessa ja suurehkossa lintulaudassa on mahdollista ruokkia jopa neljällä eri ruoalla. Eli ilmeisesti osioita on neljä tuolla sisällä.

Aivan upeasti suunniteltu tuo, mutta tässä pikku pikku pihalla kelpaisi myös tuosta puolikas. 5 litran ruoka"säiliö" on aikas suuri..
Löysin netistä neljästä eri paikasta samanlaisen navetan ja hinnat olivat suht samoilla linjoilla. Arvokkain mökki kustantaisi toimituskuluineen 82 € kun taas edullisin olisi 59,90 €.

Vaikkakin ruokintakatos hipoo täydellisyyttä, mietin haluanko "tuhlata" 60 € vain lintujen ruokintalautaan? Tietysti pitää ajatella, että kyseinen laitos voi ruokkia monia eri lintuja, koska se mahdollistaa erilaisten ruokien esillelaiton. Ja tilaa on noin 10 pikkulinnulle.

 Tässä on myös samanlainen ruokintapaikka, hieman eri värillä. 

Nyt kun olen tuijotellut näitä upeita lintulautoja, eivät niin sanotut tavalliset ruokinta-alustat vaikuta enää miltään! Nyt yritänkin kovasti itselleni perustella, miksi on pakko tämä ostaa :'D

Onneksi tähän ikään olen jo vähän oppinut hillitsemään itseäni ja MIETIN hetken ennen kuin käyn laudan ostoskoriin viskaamassa.

Joko teillä ruokitaan lintuja? ☺ Onko pihalla perinteinen lintulauta vai talipalloille oma?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti