Sivut

torstai 13. maaliskuuta 2014

Partylite

Ennen kuin alat lukemaan tätä postausta, haluan selventää, että tämä ei ole mikään maksettu mainos, enkä yritä tällä saada Teitä ostamaan mitään postauksessa mainittuja tuotteita.  

Symmetria-votiivisomistetrio


♦  ♦  ♦  ♦  ♦  ♦

Ystäväni on ryhtynyt Partylite kynttilä & somiste konsultiksi. Kun ensin kuulin siitä, ajattelin ettei minua kiinnosta lainkaan, mutta kun pääsin näkemään (ja imppailemaan niitä erilaisia tuoksuja :D ) millaisia tuotteita voisin hankkia, kiinnostus heräsi.

Luovuus innovaatio -votiivisomistepari


On tuikkuja, votiiveja, pilarikynttilöitä, kynttilöitä monella sydämmellä ja oih, ne tuoksut! Jopa 30 erilaista tuoksua, joista valita. Voin kertoa, että hetki meni kun pystyi päättämään mitä haluan :) Lopulta valitsin Granaattiomenan & Mustaherukan -tuoksuisia tuikkuvia. Näissä tuikuissa on se hyvä puoli, että suoja on läpinäkyvää muovia eli kynttilänvalo pääsee paremmin siitä läpi.

Kvartetti-kynttiläsomiste nyt huurrelasikuvuilla.
Olen siis tähän asti ehtinyt hankkimaan kaikki tuotteet, joista on kuva tässä postauksessa. Ja tietysti ne mansikanväriset tuikkivat. Näistä kolmesta juuri tämä viimeinen somiste pääsi uuden tuunatun lipaston päälle ilostuttamaan.

Kuvat on lainattu Partylite Talvi/Kevät 2014 -kuvastosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti