Sivut

perjantai 14. maaliskuuta 2014

Päivä metsässä

Tämä päivä on sitten talsittu metsässä etsimässä erinäisiä rajapyykkejä. Onneksi päivä oli aurinkoinen eikä satanut mitään (varsinkaan lunta!). Tuuli oli kyllä paikoin aika kylmä, mutta ei annettu sen häiritä.


Ensimmäiset kaksi tuntia menivät ihan kivasti maastossa GPS:ää seuraillen, virtaa riitti polkujen tallaamiseen. Mutta sitten ne seuraavat tunnit alkoivat olla jo hieman.. no sanotaan vaikka niin, että mielenkiinto loppui kolmannen tunnin jälkeen. Aamiaisen nauttimisesta oli kulunut jo ainakin neljä tuntia, joten energiataso oli turhan matala.

Täytyy kyllä myöntää, että vanhojen rajapyykkien "metsästys" oli kyllä ihan hauskaa. :D Löytyihän sieltä myös hirven pääkallo sekä vanha mökki, jossa oli hienoja vanhoja ikkunoita. Ajattelin käydä tässä jokin päivä kähveltämässä ne ikkunat, jos niistä vielä kunnolliset saisi. 


Kun selviydyttiin takaisin kotinurkille, alkoi päätä särkeä ihan hervottomasti. Koitin syödä ja juoda, mutta ei ole vieläkään täysin hellittänyt. En usko, että tämä kirkkaan ruudun töllistelykään ainakaan auttaa asiaa. Ehkä olisi parempi pistää pää tyynyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti