Sivut

torstai 13. maaliskuuta 2014

Kävele sydämen puolesta

Päätin osallistua Kävele sydämen puolesta -kampanjaan, jonka tarkoituksena on kerätä rahaa naisten sydän terveyden tutkimiseen.

"Kävele sydämen puolesta kannustaa kaikkia suomalaisia kävelemään naisen sydänterveyden puolesta. Becel lahjoittaa jokaisesta kampanjaan kirjatusta liikuntakilometristä 10 senttiä naisten sydänterveyttä edistävälle 1,3 milj. klubi-klubbenin Woman in Red -kampanjalle. Kampanjan loputtua kaikki kerätyt varat käytetään lyhentämättöminä apurahan muodossa naisen sydänterveyden tutkimukseen. "

Kuva lainattu osoitteesta
http://www.1.3miljklubi-klubben.fi/kamp/kavele-sydamen-puolesta

Ensin ajattelin, että ainoastaan kävely kilometrit lasketaan mukaan, mutta kun aloin kirjoittamaan tätä postausta, huomasin, että myös muut liikuntamuodot käyvät esim. pyöräily.

Latasin puhelimeen sovelluksen, jonka avulla kilometrit saisi laskettua suoraan ja kirjattua sivustolle.. Mutta mutta eihän se nyt sitten tämänpäivän lenkillä sitten toiminutkaan. Koko ja vaan tallentaa jotain. Ääh!

Onneksi muut karttapalvelut pelastivat tilanteen ja sain tämän päivän kävelymailit tallennettua: yhteensä 7 kilometriä on tänään tullut lenkkeiltyä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti