Sivut

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vuosi vaihtui porukalla

Vuodenvaihde takanapäin. Tinaa on valettu enemmän kuin tarpeeksi, ruokaa oli yli tarpeiden ja rakettien kanssa meinasi käydä hassusti kun eivät lähteneetkään ylöspäin vaan räjähtivät maassa.. Mutta entäpä ilta kokonaisuudessaan?

Lupasin leipoa "kekkereille" pienen kakun, ei ollut väliä millainen se olisi, joten tein niistä aineksista mitä löysin kaapista. Tuloksena suklaakakkupohja, jonka välissä sipaus vadelmahilloa ja itsepoimittuja mansikoita sekä vaniljakermaa. Päälle laitoin valmista Valion kinuskia, kun sitä kaapissa vielä oli ja reunoilla tavallinen kermapursotus. Hyvä, että sain edes koko kakkua mahtumaan jääkaappiin, joka oli jo ennestään niin täynnä lihapullia ja nakkeja :D Muuta syötävää oli niin paljon ( ja suurin osa juhlijoista äijiä), joten kakkua maistettiin ihan lopuksi. Kaikki lähtivät hieman eri suuntiin, joten kakkua ei paljon ehtinyt kadota. Täytyy tänään mennä syömään se loppuun :)

Psst.. Jos kakkuhammasta kolottaa, katso täältä ohje maistuvaan mansikkakakkuun.

Eilen maistoin ensimmäistä kertaa kirjolohen mätiä. Pikku palluroiden suutuntuma oli omituinen, mutta maku ei ollut kuin hieman savuinen ja kyllä siinä lohen maistoi. Hyvin sopi ruisnappien kanssa. Tarjolla oli myös juustoinen vihreäsalaatti, perunasalaatti, patonkia ja kolmea eri levitettä sekä nauravia nakkeja ja lihapullia. Ja tietysti kaikilla oli omat juomansa, mitä halusivat juoda.

Raketteja ammuttiin taivaalle aina silloin tällöin ennen puoltayötä, mutta suurin näytös oli juuri ennen vuodenvaihdetta. Vaikkakin kaikki raketit eivät lähteneet ihan sinne minne piti, ilotulitus oli hieno ja sitä todellakin oli tarpeeksi. Tällä kertaa en viitsinyt paljon kameraa esille ottaa, koska sen verran tihutti vettä, että kamera ei välttämättä olisi siitä hurjasti pitänyt.

Yöllä kun raketit oli ammuttu, niin lupasin toimia kuljettajana parille juhlijalle. Aina yhtä jännittävää ajaa pimeää ja mutkaista tietä (jossa ei katuvaloja) pitkin kun ei ole varma minne pitää ajaa :D Ja tilapäiset liikennejärjestelyt ovat ihan hanurista. Tieviittoja on joka suuntaan ja ihmeellisiä liikenneympyrävirityksiä. Huoh, tästä kaikesta selvittiin enemmän kuin hyvin ja yöksi kotiin nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti