Sivut

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Markkinapäivä - failed

Niinhän siinä kävi kun pelättiin eli markkinat oli poikkeuksellisesti siirretty maanantaille. Juuri meidän tuuria :D Jottei reissu olisi ollut ihan tylsä, käytiin piipahtamassa paikallisella kirppiksellä. Mitään kivaa ei löytynyt, joten palattiin sitten lähtöpaikkaan kahville.

Piipahdin kotimatkalla veljen luona. Tai pikemminkin kävin aittavarkaissa. Olen jo jonkin aikaa ajatellut entisöidä yhden vanhan lipaston, joka on ollut varastossa ainakin 20 vuotta. Irroitin ja tyhjensin kaikki laatikot ja pakkasin ne mukaan. Lipaston runko oli liian leveä autoon, joten se saa jäädä ensi kertaan. Lipastossa on yhteensä viisi laatikkoa, alhaalla kolme leveää ja ylimmäisenä kaksi pienempää. Yritän ensi viikolla käydä hakemassa vähän tykötarpeita hiontaa varten. Ainakin eri karheita ( karhuisia, karheisia ?) hiomapapereita tarvitsee. Jonkinlaisia raappoja pitäisi olla jo itsellä.

Ensi viikon alussa on mahdollisesti muita kiireitä, mutta jos viimeistään loppuviikosta ehtisin urakkaa aloitella. Yritän laittaa tänne myös ennen ja jälkeen kuvia ja tietysti kesken projektin jos vain suinkin muistan ja ehdin :)

..ja jos teillä joitakin on hyviä vinkkejä huonekalujen entisöinnin suhteen, kaikki apu / tieto on tervetullutta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti