Sivut

tiistai 31. joulukuuta 2013

Hyyvää Uuden vuoden Aattoa!

Joulusta on selvitty. Toivottavasti ensi vuonna ollaan viisaampia tuon ruuan syömisen suhteen - vähempi on enempi. Saa nähdä muistaako kukaan sitä sitten enää ensi vuonna :DMutta asiaan! Uusi vuosi, uudet kujeet on joskus joku sanonut. Tänäkin vuonna olen jo suunnitellut hieman uuden vuoden lupauksia. Pitää vielä vähän hioa niitä, koska ainakin omalla kohdallani on tapana vähän luistaa luvatuista jutuista. Mitä tarkempi uuden vuoden lupaus, sitä varmemmin se pitää.

Ensimmäiseksi lupaukseksi olen kaavaillut Karkkipäivä -lupausta eli perinteinen "karkkia saa syödä vain lauantaisin". Tämähän ei välttämättä toimisi, koska 1) ei tee karkkia aina mieli lauantaisin ja 2) jos sattuu olemaan työvuoro, niin koko herkkujen syöminen menee ohi ( mikä ei tietysti ole niin paha asia). Ja lupaukseen liittyy myös pulma; kuuluuko karkki-kategoriaan kaikki herkut, mukaanlukien limsat, sokeroidut mehut yms juomat vai pelkästään karkkihyllystä löytyvät namit. Niinpä, vieläkö joku ajattelee, että lupausten teko on helppoa? :)

Toinen lupaus olisi (yllättäen) liikunnallinen. Joka vuosi tämä sama toistuu ja myös joka vuosi lupaus haihtuu. MUTTA jos tällä kertaa se toimisi ihan loppuvuoteen asti. Olin ajatellut, että aloittaisi taas lenkkeilyn. Ensin varmaankin pelkkiä kävelylenkkejä ( vähän tuntumaa) ja sitten hölkkälenkkejä. Ja ei mitään kolmen tunnin reippailua heti alkuun vaan ihan vaikka joku puolesta tunnista puoleentoista. Tietysti aika on verrannollinen vauhtiin, mitä lyhyempi lenkki sitä kovempi vauhti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti