Sivut

lauantai 21. joulukuuta 2013

Ei voi olla totta!

Onko mahdollista, että ihminen on niin väsynyt ettei enää muista kaikkea lukemaansa tai kaikkea mitä on tehnyt? Nimittäin eilen ajattelin tehdä  -ehkä maailman parasta- jälkiruokaa eli creme bruleeta. Kun massa oli valmis, siivilöin sen ja jaoin pieniin foliovuokiin. Laitoin ne ensin pellin päälle, mutta sitten jostain syystä siirsin ne tasaisemmalle eli leikkuulaudan päälle. Ja mihinkö sen jälkeen? No jääkaappiin tietysti "jähmettymään". Jätin ne koko illaksi sinne. Tarkoitushan oli, että ne ehtisivät jähmettyä kun ystävät tulevat vaihtamaan joululahjoja ja oltaisiin sitten voitu naaatiskella niitä.

Kun vieraat lopulta lähtivät, kurkkasin jääkaappiin ja mietin, että johan on kumma kun eivät ole vieläkään mitään hyytymisen merkkejä näkyvissä. Unohdin jälkiruoat sitten tyystin, kunnes tämä aamuna katsoin jääkaappiin eikä vieläkään mikään ollut hyytynyt. Johan on kumma! Ja sitten jostain aivojen sopukoista hyppäsi ajatus, että hetkinen..

Ihan kun nyt olisi jokin unohtunut. Samantien reseptikirjan kimppuun ja lukaisin ohjeen uudelleen läpi. Olin unohtanut yhten pienen pienen, mutta tarpeellisen kohdan, nimittäin "Paista uunissa ..." Aloin nauramaan aivan hysteerisesti. Miten ihmeessä voin unohtaa laittaa creme bruleen UUNIIN? Noh, eihän siinä muu auttanut kuin kokeilla miten hyytyvät kun ovat olleet yön kylmässä.

Saas nähdä miten käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti