Sivut

lauantai 28. syyskuuta 2013

Lauantai

Tänään herättiinkin sitten tavallista aikaisemmin, nimittäin jo klo 4.00. Aika hyvin on pitänyt tuo tunnin valmistautuminen kutinsa niin koulun kuin töidenkin suhteen. Ehtii rauhassa hieman heräillä ja toivottavasti haukata jotain ennen kuin lähtee liikenteeseen. Töistä vapauduttuani piipahdin kaupassa täyttämässä vähän ruokavarastoja. On muuten jännä, miten ensin ei meinaa ostaa jotain, mutta sitten kun näkee, että no tuokin ostaa noita, minä kanssa! Näin tapahtui minulle ja irtokarkeille. En muista milloin olisin ostanut niitä viimeksi, monta vuotta siitä kuitenkin on.


Ahneus tuossa kyllä vähän iski. Olin ensin vain ottamassa paria namia, mutta.. sitten noita ja tota ja pari tuollaista. Niinhän siinä aina tuppaa käymään. Mä kyllä niin rakastan noita suklaarusinoita, voisin varmaan elää vain niillä :) Ainakin melkein.

No jokohan stoori näistä karkeista riittäisi. Tosiaan kun en yöllä ehtinyt nukkua niin hirveän paljon, otin pienet (kahden tunnin) päikkärit, jonka jälkeen ei rehellisesti sanoen tuntunut kovin virkeältä. Nyt alkaa jo vähän tuntua pirteämmältä. Onneksi.

Siinä vähän tämän päivän kuulumisia. Muut ovatkin täällä hieman siivonneet, ensi viikolla on kummitytön 1 -vuotis syntymäpäivä. Juhlia vietetään kylläkin vasta viikonloppuna, mutta ei kai se niin päivälleen ole. Olen luvannut tehdä juhliin jonkin sortin täytekakun, sacherkakun ja mahdollisesti pari muhkeaa pullapitkoa. Suolaisen puolen hoitaa äiti ja mummi ilmeisesti itse. En aluksi meinannut keksiä mitään lahjaa, mutta sitten se iski kuin kirkkaalta taivaalta. Ei, en paljasta sitä vielä. Kuvia tulen tänne mahdollisesti lisäämään myöhemmin, lähempänä oikeaa ajankohtaa.

Eiköhän ne tärkeimmät nyt ollut tässä. Tämä likka rupeaa nyt katsomaan nauhoitettuja sarjoja ja mässäämään tota karkkiläjää. Ciao bellas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti