Sivut

torstai 30. toukokuuta 2013

RepovedelläTiistai meni oikeastaan kokonaan joko autossa tai sitten luonnossa patikoiden. Aika tietenkin oli rajallinen, ettei montaa reittiä ehtinyt tallustamaan, mutta kyllä kävelyä ensimmäiselle kerralle kertyi mielestäni ihan sopivasti. Kuljin järkkäri kaulassa (tietenkin), ja kuvailinkin suhteellisen paljon. Ehkä seuraavalla kerralla olisi parempi jättää kamera kotiin ja vähentää painoa edes sen järkkärin verran :DSaavuttiin Lapinsalmen pysköintialueelle ja siitä jatkettiin matkaa suoraan riippusillalle. Maisemat oli kyllä todella upeita!

Asetuttiin sitten grillipaikalle vähän syömään eväitä. Pojat pistivät grilliin tulet ja osa meni heti ottamaan aurinkoa laiturille. Kuusi meistä lähti sitten kiertämään yhtä polkua. Käveltiin mm. "rappuset" ja kallion päällä olikin todella hienot näköalat. Reitti päätyis sitten takaisin grillipaikalle, jossa syötiin makkaraa ja lettuja. Siinä jonkin aikaa istuskeltiin ja nautittiin auringosta.

Sitten olikin aika lähteä kotiinpäin. Käveltiin tällä kertaa eri kautta, jotta päästäisiin lossilla toiselle puolelle. Oli kyllä mielenkiintoinen "laite" se :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti