Sivut

tiistai 7. toukokuuta 2013

Life is awesome

Tervetuloa uusi terveempi elämä (ainakin nyt tämän aterian myötä); täysjyväpastaa, kera hunajakanan (tosin eiliselle päivätty, toivottavasti en maa mitään puruja tästä :D ) ja tietenkin lautanen on puolillaan salaattia. Kaikki vihannekset ja hedemelmät mitä vain kaapista löytyi, pääsivät lautaselle. Mmmm.. kuka vaan olisi tälle annokselle kateellinen. Hirveä nälkä, mutta kunpa osaisin tällä kertaa olla ahmimatta sitä viidessä minuutissa. Kirjoittaminen auttaa tähän huomattavasti kun ei ole kuin kaksi kättä käytettävissä :P

Asiasta perunaan.. miten on mahdollista, että yrittää siivota ja siltikin sotkua on saman verran tai ehkä jopa enemmän? Nimittäin päätin tuossa (tai ihan puolivahingossa aloin) ruveta siivoamaan jääkaapin vihanneslokeroa. Kun en voi vaan sietää sitä kun kaikki tavarat ovat sikin sokin, pitää olla edes jotenkin loogisessa järjestyksessä!! :P Ensin ajattelin vaan laittaa kaikki samalla tavalla, mutta sitten lensi vanhat perunat pois ja mahdollisesti monta kertaa itäneet ja haisevat porkkanat. Miksei ketään muuta häiritse tällaiset epäkohdat jääkaapissa? :O Tässä kohtaa voin sanoa, että jääkaapillamme vierailee säännöllisesti tai vähemmän säännöllisesti ainakin viisi ihmistä, joista 95 % ei välitä missä se avattu leikkele paketti on tai mihin laittaa kahvimaidon.. *Huoh* Teille kaikille kiinnostuneille, sain lautasen tyhjennettyä jo aikoja sitten ja nyt on menossa santsaus. Luulisi, että viidessätoissa vuodessa olisi kyllästynyt hunajakanaan, mutta ei, loppua ei näytä tulevan. Chicken is my life ?

Njaa.. Jospa sitä sitten siivoaisi nyt nuo kattilat tiskipöydältä. Tai ehkä vähän myöhemmin. Taidanpa pitää nyt pienen  a n s a i t u n  ruokalevon. Tipu kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti