Sivut

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Kukkapenkin suunnittelua

Päätin sitten aloittaa vähän pienemmästä alasta, ettei vaan käy niin, että kyllästyn koko kukkatouhuiluun ja kukkapenkki unohtuu sen siljan tien. Hommasin ( siis etsin ja löysin) puulaatikon, johon alle laitoin sepeliä ja puutarhamultaa päälle. Kukkalaatikon alle laitoin aimo kasan kasteltuja sanomalehtiä rikkoja estämään ja siihen vielä kerros sepeliä päälle. Saa nähdä miten konsti toimii :S

Tarkoitus oli saada kukkapenkkiin pari perennaa sekä joitain kesäkukkia. Nyt olen jo hankkinut mansikan (siis siirsin sen varsinaiselta mansikkamaalta kukkapenkkiin. Kertokaa toki jos on kokemuksia, ettei mansikka pärjää kukkien kanssa!), pari punahattua houkuttelemaan perhosia ja yhden tarhapäivänliljan. Nämä olivat siis monivuotisia.

Sitten kesäkukkiin. Oli aivan pakko saada keijunmekkoa pari kappaletta ja suklaakirsikkatomaatti suorastaan huuti nimeäni :) Heräteostoksena oli sitruunatimjami. Kuvia omista kasveista ei (yllättäen) vielä ole, mutta ehkä näistä saa jonkin käsityksen.

Keijunmekko
Echinacea purpurea   
Punahattu
Tarhapäivänlilja  Vielä kun joku rakentaisi miulle   pidemmän ja leveämmän, mutta matalemman kasvipenkin, olisin tyytyväinen :) Saisivat tomaatitkin oman paikan..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti