Sivut

torstai 30. toukokuuta 2013

Ensimmäinen työpäivä takana

Nyt on kesäduuni virallisesti aloitettu ja vielä iltavuorossa. Remontin takia ilta oli suhteellisen hiljainen, koska kahvilapuoli oli kiinni. Kassan ja veikkauksen osaan jo nyt joten kuten, ainoa ongelma on se, että muistaako minkä alla oli mikäkin tuote. Ja autopesu on vielä vähän kysymysmerkillä. Pitää kait kirjoittaa jokin muistilappu, että missä pesussa on mitäkin ja mihin kuuluu antaa mikäkin lisäjuttu asiakkaalle mukaan. *Huoh* No oli se ensimmäiseksi päiväksi ihan hyvä :)

Tänään on myös ilta ja hyvä niin, koska nyt ehkä jää enemmän päähän asiaa kun tekee "jo" toistamiseen :D Ei uskoisi kuinka paljon pitää tietää kaikkea, mutta vielä ainakin mennään hymyssä suin. Ja onneksi asiakkaat osaa (ja tietää) sanoa mitä haluavat. Yritän nytkin koko ajan kelailla, että miten tehtiin mikäkin juttu, minne laitettiin mikäkin lappu ja niin edelleen.

Suurin jännitysmomentti on onneksi kadonnut, ei se asiakkaiden kohtaaminen nyt niin "pelottavaa" ollutkaan :D Yritän takoa päähäni, että olen vasta harjoittelija, joten ei voi otaksua, että osaan yhdessä päivässä kaiken :P

Seuraavaa päivää odotellen..

Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti