Sivut

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Koristeelliset kakut

Paljon on jo blogeissa näkynyt postauksia tästä kyseisestä lehdestä. Kyseessähän on tietenkin Koristeelliset kakut. Kun sain lehden (jo aikoja sitten) en käsittänyt, ettei kukaan vielä tiedä siitä paljoakaan, itsekin laitoin sen sivuun myöhempää tarkastelua varten.


Nyt kun olen perehtynyt tähän pakettiin vähän paremmin, se ei kyllä vaikuta kovin huonolta. Lehdessä on paljon tietoa erilaisista koristelutekniikoista ja ideoita, joita voi soveltaa. Ensimmäisestä numerosta löydät seuraavien leivonnaisten ohjeet: pikkuleivät, sokerikakku, valkosuklaakuppikakut, valkuaiskuorrutus sekä suklaakakun ohje.

Mukana tulevat myös kaksi erikokoista perhosmuottia - jotka muuten eivät ole muovia vaan ohutta metallia, koristekimalle - jota ei luokitella myrkylliseksi, mutta ei myöskään suositella syötäväksi ja suhteellisen kestävältä tuntuva muffinssi teline.

Ja sitten se kaikkia kiinnostava seikka eli kuinka paljon tällainen lysti sitten maksaa? Yhden lehden hinta on 5,95 € (numero 1 tutustumishintaan 2,95 €). En tiedä aletaanko näitä myymään lehtipisteissä vai saako tämän ainoastaan tilaamalla. Lehden mukana toimitettiin myös sopimusehdot, joissa kerrotaan näin


Jos haluat tietää lisää tästä uudesta leipojille suunnatusta lehdestä käy osoitteessa www.koristeelliset-kakut.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti