Sivut

tiistai 22. tammikuuta 2013

Se maanantai


"Minulla on vain kaksi elämänohjetta. Toinen on miehille ja toinen naisille. Miehille: Älä koskaan, ikinä missään tapauksessa petä vaimoasi (myös avovaimot lasketaan). Ja naisille; kun kaikki menee pieleen paista pannukakku."

Todellakin. Kuuluisan sarjiskissan sanoin "I hate mondays." Alku näytti kyllä lupaavalta, mutta kun lopulta pääsin kouluun asti, ei mikään mennytkään niin kuin elokuvissa. Tarkoituksena oli tehdä Runebergin torttuja. Noh, ensimmäisistä tuli yhtä tummia ja matalia kun Domino-kekseistä. Ja toinen variaatio vaikutti lupaavalta siihen asti kunnes laitoin ne uuniin ja ne levisivät pellille ja siitä edelleen uunin pohjalle. Lisäksi puolentunnin paistamisen jälkeen suurin osa oli vielä raakoja O_o En vaan voi ymmärtää mitä oikein tapahtui. Onneksi focaccia sentään onnistui.

Ja jos joku on ehtinyt mennä kurkkaamaan toisen blogini puolelle, tietää että tänään on ollut sumplimista lentojen kanssa. Saas nähdä miten siinäkin käy :S

Pitäisi tehdä näyttökansio valmiiksi, neuloa sukkaa, lämmittää taloa, syödä, nukkua, mennä lenkille, siivota.. Hetkeksi unohdan kaiken tuon ja rentoudun. Ja tässä on juuri siihen tarkoitukseen sopivaa musiikkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti