Sivut

tiistai 15. tammikuuta 2013

Niinpä niin..

...arvasin kyllä tämän. Ehkä jo jossain välissä ehdin mainita, että teen mustavalkoisia lapasia. NOH, tuossa illalla pari tuntia sitten vetäisin puikot pois silmukoista ja jätin homman siihen. Syy: n. kolme kierrosta taaksepäin oli tullut virhe, joka ei todellakaan ollut näkymätön. Olisi sen ehkä maybe saanut korjattua, mutta tällaisena pikku pask perfektionistina en voinut jatkaa. Tai sitten en vain halunnut jatkaa sitä työtä, taidan olla enemmän sukkaihmisiä :) Jooooten aloin tekemään sukkia -.-' Tässä vaiheessa homma on kyllä niin alussa, että huh huh, eli en ole vielä edes ehtinyt luoda kaikkia silmukoita.

Ihan nyt näin antioftopic ( mahtavaa tämä miun englanti-suomi kirjoitus), näin tänään aivan upeaa neulomistyötä. Toisinsanoen kateellisuudesta vihreänä ja katkerana palasin kotiin nähtyäni suloiset kaksiväriset lasten kokoa olevat haalarit ( tai siis se ihme body mikä lie nyt onkaan ). Niissä oli vielä pieniä pupuja tehty ja samaa sarjaa olevat pipo ja lapaset.. SEKÄ sama henkilö oli myös tehnyt vihreän neuleen jossa oli todella suloinen siili jolla omena selässä ( kuulostaa ehkä oudolta, mutta se oli ihana!) Ilmeisesti mallia oli otettu kait jostain ristipistotyöstä.

Juups, tuli seikkaultua tuossa välissä (meni ehkä tunti?) vaikka missä ristipistotyö sivuilla, mutta en osaa jäljentää niitä omalla ruudukolleni :/ Taidan käydä vain nukkumaan!

Good night everyone!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti