Sivut

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Missiona lapanen

Todella ärsyttävää kun on hirveä nälkä, mutta ei tee mieli syödä yhtään mitään. Mahassa kurnii ja päätä jomottaa.

Noh, illalla sain sentäs jotain menemään kurkusta alas ja pääkin alkaa olla jo parempi. Jatkoin aamulla lapasen tekoa, mutta ongelmaksi kehkeytyi kuvio. En halunnut mitään tavallista viiru lapasta vaan vähän jotain erikoisempaa. Yritin suunnitella itse, etsiä netistä ja päädyin vaikka kuinka monelle sivulle. Kirsikkana kakun päällä vielä se, että rekisteröidyin yhdelle englanninkieliselle neulontasivustolle; siellä on erilaisia ohjeita ja saa laittaa omia tekeleitään sinne jne. Jos kiinnostaa niin pääset kyseiselle sivulle tästä. Sivulle täytyy rekisteröityä, mutta se ei vaadi Sinulta kuin toimivan sähköpostiosoitteen ja sen verran mielikuvitusta, että keksit itsellesi nimimerkin ja salasanan.

Tosiaan se lapanen. No monta tuntia mietin mitä tekisin, ja yllättävää, että päädyin aikalailla kopioimaan yhdestä omasta vanhasta lapasestani kuvion. Erona on se, että värit ovat päinvastaiset ja koska työn alla olevat lapaset ovat hivenen pienemmät kuin ns. alkuperäiset, kuviostakin tulee väkisinkin erilainen. Tässä vaanii kylläkin pieni ongelma; tarkoitus on nyt ollut päästä eroon vanhoista langoista, että voin hyvällä omallatunnolla ostaa lisää, uusia värejä. MUTTA nyt jos saan näistä jämälangoista hienot lapaset, niin pakko mennä kaupasta ostamaan lisää samoja värejä. Tässä kohtaa olen ollut kaukoviisas ja väreinä ovat niinkin simppelit kuin musta ja valkoinen.

Nyt vielä ihan off topic sellainen juttu, että itselläni on kymmeniä yksiparisia villasukkia eli olen saanut toisen tehtyä ja sitten en halunnut enää tehdä samanlaista. Kuitenkin hyvin lyhyessä ajassa olen saanut kahdet, vaikkakin vauvansukat tehtyä ihan valmiiksi. *Taputtaa itseään olalle* Vähän saa olla ylpeä :)

Kuvia näistä sukista laitan myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti