Sivut

lauantai 29. joulukuuta 2012

Wannabe vankina at hemma


ÄÄÄH! Haluan ulos kuvaamaan. Siellä on valkoista ja nättiä ja voisin vaan tepsutella pitkin pihaa ottamassa kuvia.. Niin voisin. Joku voisi sanoa, että avaa ovi ja mene ulos. Niin, poistuin talosta kyllä eilen pariksi tunniksi ja jo puolen tunnin jälkeen tajusin, että se oli virhe. Tässä kohtaa ei pidä ajatella, että olisin joku superantisosiaalinen ihminen- ei ollenkaan. Vaan kun tämä tatuointi.. Sillä on hyvä olla jos se saa olla rauhassa yksinään (noh kaksistaan Bepanthenin kanssa) ja ilman painavia ja hiertäviä vaatekerroksia. Sitä paitsi aina kun ajattelee laittavansa siihen jonkin paidan välissä pitäisi olla kerros kelmua ja vähän teippiä ettei se lähde kävelemään pois kuvan päältä. En tosiaankaan halua, että kaikki vaatteeni ovat selästä ihan rasvassa -.-'

Nyt on mennyt vasta kaksi päivää (tai tämä päivä on sitten se kolmas) kun otin tatuoinnin, ja jo nyt ärsyttää. Ei todellakaan se, että otin sen vaan tämä kun pitää olla selkä paljaana kaiket päivät. Ei siinäkään olisi mitään ongelmaa, jos tämä talo vaan pysyisi lämpimänä, että tarkenisi ilman pitkähihavirityksiä.


On tässä nyt tietysti (ainakin) yksi positiivinen puoli. Aika. On nimittäin nyt pirusti aikaa tehdä jotain kotona, sisällä, wannabe lämpöisessä. Ajattelin ensin, että kirjoittaisin koko postauksen siitä kun en ole saanut mitään aikaiseksi ja kaikki masentaa etc. MUTTA vaikka leivonta on jäänyt vähän vähemmälle (tein kyllä toissapäivänä mustikkapiirakan ja joulun alla olikin kaikenlaista hössötystä), olen muuta ehtinyt tehdä. Nimittäin olen jo saanut neulottua yhdet pikku villasukat mahd. kummitytölle ja eilen sain aloitettua toisen sukkaparin tekemisen. Eihän tämä ole ihan harakoille mennyt tämä aika (toisin kuin lämpö....)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti