Sivut

perjantai 21. joulukuuta 2012

Joululoma alkoi just!Uu beibi! Nyt viimeistään on mahtava olo! Koulu on loppunut tältä vuodelta ja tänään alkoi loma klo 10.01. Sinänsä vielä lisämahtavuutta tuo tämän päivän tatuoinnin otto!!! Voiko tuota muuten enää hehkuttaa, että piru, että jännittää :O Kyseessä ensimmäinen tatuointi (tai paremminkin ensimmäiseT tatuoinnit), joten ei ihme, että tuntuu kuin mahassa lentäisi tuhannen perhosen parvi. Kylmiä väreitä vaan seikkailee iholla. Tässä muutama päivä sitten koitin saada jonkun viemään mut kaupunkiin ja myöhemmin hakemaan, ettei tarvitsisi sitten kipristellä upouusi tatska selässä ja yrittää ajaa autolla niin, ettei siihen sattuisi ihan saakelisti. Ei mennyt mun  idea sitten läpi : " ihan hyvin voit mennä omalla autolla. No ei siinä sitten mitään, mennään sitten. NOOOOH, toissapäivänä sitten tulee viesti, että "Voin viedä sut sitten perjantaina. " Hey thanks! Piti sitten ihan itse keksiä se, eikä kelvannut silloin ku minä sitä ehdotin. *huoh* Ei siinä mitään. Kiitos nyt sitten kun kuitenkin saan kyydin.


En yhtään osaa arvioida kuinka kalliiksi voi tulla A4:n kokoinen tatuointi, mutta oon hieman keräilly rahaa sukulaisilta ja ystäviltä. Kauheeta kun en etukäteen tiedä miltä se tatuoiminen tuntuu! Oon kyllä sellanen ihminen, että kaikki pitäis tietää etukäteen, ettei vaan tule mitään ikäviä yllätyksiä. Toivottavasti en ole ainut joka näin tuntee ? :o

Voi jessus.. nyt kun luen tota tekstiä se vaikuttaa ihan siltä, että joku 15- vuotias olis kirjoittanut sen -.-'' Not good! Ehkä ensi vuonna aikuisempaa tekstiä.

VIELÄ on pakko tähän loppuun mainita, että tilasin tossa ööh, keskiviikkona netistä vähän upeita vaatteita, toivottavasti ehtivät ennen joulua tulla, niin maybe just maybe you might see them. Nyt on jo tuplajännitys!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti