Sivut

torstai 27. joulukuuta 2012

Finally!

Nyt se sitten tapahtui, on ihan mustaa valkoisella - tai melkein ainakin! Nimittäin eilen valmistuivat ensimmäiset tatuoinnit. Selässä vähän isompi ja korvan takaa vähän pienempi :)

Pitkän odotuksen jälkeen sain kun sainkin sen tatuointi ajan, ja kun lopulta sitten siihen tuoliin istuin ei oikeastaan jännittänyt enää. Ei mitään odotuksia /pelkoja, että miltä se härveli tuntuisi ihossa ja kahden ensimmäisen kahden tunnin ajan se ei oikeastaan miltään tuntunutkaan mutta herran jestas se viimeinen tunti! Se oli kyllä aika sietämätöntä.

Nii ja heti kun olin ehtinyt olla siinä tuolissa, ni tuli yht'äkkiä tuli älyttömän kuuma ja sitte vaan sumeni silmissä ja korvat oli kun lukossa. Aattelin et mitäs ihmettä, pyörrynkö nyt tähän vai? Kesti ehkä sit joku 5-15 minuuttia kun olin taas "normaali" tilassa. Tatuoijalle en sitten sanonut mitään, kun en edes sitten pudonnu lattialle :D

Mutta upea kuva todellakin, oli se sen kivun arvoista :P Ehkä tulevaisuudessa otan pikkasen pienempiä kuvia, ei ole ehkä loppu sitten niin sietämätöntä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti