Sivut

tiistai 27. marraskuuta 2012

My first tattoo

Olen tässä nyt pari vuotta miettinyt, että ottaisin tatuoinnin ja olenkin jo homman pistänyt hieman alulle. Elikkäs siis kuva/kuvat on jo selvillä ja huomenna olisi tarkoitus mennä katsomaan tatskapaikkaa ja käydä vähän juttelees mahdollisen tekijän kanssa yksityiskohdista. Mitään maailmaa muuttavaa en ensimmäiseksi tatuoinniksi aijo ottaa, mutta tarkoitus olisi saada selkään/hartiaan oikealle puolelle ruusuja + sellaisia hienoja koukeroita ja vasemman korvan taakse, kuitenkin niin, että se näkyy, niin pieni sydän. Vielä ei ole varmaa haluanko, että se on kokonaan musta, pelkät ääriviivat vai punainen mustilla ääriviivoilla. Toivottavasti tekijällä olisi jotain mielipiteitä, koska kun on paljon tehnyt nyt on varmasti kertynyt vähän sitä silmää kuville ja asetteluille.

Näillä näkymin olisi tarkoitus ottaa tatuointi viikolla 51, jolloin olisi loma ja silloin myös aikaa "parannella" kuvaa. Ei sillä muuten olisi väliä, mutta en millään viitsisi monia harkkoja jättää väliin sen takia kun ei uskalla vielä liikkua. You know what I mean, yeah? Mutta nämähän ovat vain omia ajatuksia ja suunnitelmia. Tatuoijallakin on varmasti jotain suunnitelmia. I hope. Enkä tiedä käykö hänelle ollenkaan kyseinen viikko :o Toivottavasti päästäisiin johonkin yhteisymmärrykseen :)

Raportoin lisää kun tiedän itse enemmän. Ehkä huomenna, ehkä joulukuussa. Toivottavasti edes sydämen saisin aikaisemmin. Sehän on sellaisessa paikassa ettei pitäisi liikunta paljon haitata.

NYT. Jos sinulla on tatuointi, niin kiinnostaisi, että millainen ja missä. Ja onko siihen jokin syy/tarina miksi otit juuri sen kuvan. Hintaa en edes rupea kyselemään, koska se riippuu niin monesta eri jutusta. Niin ja se vielä, että minkä ikäinen olet tai minkä ikäisenä otit ensimmäisen tatuointisi. Mietitkö pitkään tatskan ottamista?

Ciao, kuulemiin ja toivottavasti saan tietää pian lisää mun ihon hakkaamis aikataulusta :P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti