Sivut

tiistai 6. marraskuuta 2012

Mieto teeaddikti, wannabe maitokahvin juoja

Se tunne kun olisi niin paljon sanottavaa, ettei tämä ruutukaan riittäisi, mutta jotenkin se ei vain lähde tulemaan. Ehkä se johtuu siitä, että edessäni pyörii (yllättäen!) ruoka-aiheinen elokuva Julie & Julia, jossa yhtenä päähenkilönä on upea Meryl Streep. Jonka puhe on vain jotenkin hämmentävää kuunnella, hämmentävän mahtavaa. Miten joku voi puhua noin mahtipontisella korostuksella? :o Nyt voin sanoa, että minulla meni ainakin 15 minuuttia noiden kahden lauseen kirjoittamiseen. Miten niin muka naiset pystyvät keskittymään moneen asiaan yhtä aikaa? Minä en ainakaan pysty. Ja se joka sen on joskus keksinyt on ihan saletisti huijannut!

ÄÄH! Ei tästä nyt tullut mitään, mun, minun..miun? noh, kuitenkin ajatuksena oli, että kirjoitan siitä kuinka haluaisin osata juoda kahvia tai viiniä. Eihän siinä kauheaa osaamista tietenkään tarvita, mutta jos ei vain voi sietää sitä makua, niin ei sitä mielellään suuhunsa pistä. If you know what I mean. Ehkä saan siitä sitten joskus hamassa tulevaisuudessa uuden postauksen aikaiseksi. Ehkä. Toistaiseksi pysyttelen uskollisena teelle, kaakaolle ja glögille. Kiitos kumarrus ja näkemiin.

2 kommenttia:

  1. Sitä vissiin sanotaan, että suu tarvii jopa kymmenen maistelu kertaa, alkaakseen tykätä uudesta mausta. Kannattaa siis sinnikkäästi vaan juoda kahvia ja viiniä, niin ehkä opit joskus tykkäämään niistä. Tai sitten sua ei vaan oo tarkoitettu niiden juojaksi :D

    VastaaPoista
  2. Juu, en varmasti pääsisi lähellekään kymmentä kertaa jos edes yrittäisin. Taidan pysyä, ainakin toistaiseksi, näissä tutummissa :)

    VastaaPoista